5 smukke tasker til at tage med på ferie

Der er ingen ferie uden en flot taske. En taske er jo trods alt det, der skal indeholde alle de vigtige ting, du skal have med på ferien. Derfor skal du have en taske, der er stilfuld, rummelig og praktisk. Her får du 5 smukke tasker, der er perfekte til at tage med på ferie.

1. Mulberry taske

Mulberry laver nogle af de smukkeste tasker på markedet. En Mulberry Taske er lavet af ægte læder og har en unik finish, der gør den helt i særklasse. Mulberry taskerne kommer i mange forskellige størrelser og farver, så du kan altid finde den perfekte til din ferie.

2. Marc Jacobs taske

Marc Jacobs laver også nogle fantastiske tasker. De er dog lidt mindre end Mulberry taskerne og derfor også mere praktiske at have med på ferie. Marc Jacobs taskerne findes dog ikke i så mange farver som Mulberry taskerne, men de er stadigvæk smukke i deres enkelhed.

3. Céline taske

Céline lavede tidligere kun tasker til kvinder, men de har nu også lanceret en række tasker til mænd. Céline taskerne har ofte et enkelt og minimalistisk design, men det er stadigvæk smukt og elegant. Céline laver dog ikke tasker i så mange forskellige størrelser som Mulberry eller Marc Jacobs, så det kan være en ulempe hvis du gerne vil have en stor taske med på ferie.

4. Louis Vuitton taske

Louis Vuitton laver nogle af verdens dyreste tasker og dette varemærke har et rigtig godt ry blandt fashionistaer verden over. Louis Vuitton laver dog ikke særlig mange forskellige typer af tasker, men de har stadigvæk nogle smukke modeller, der er perfekte til at tage med på ferie.

5. Gucci taske

Gucci laver nogle af de mest eksklusive tasker på markedet. Gucci taskerne er lavet af ægte læder og har ofte et unikt og flot design. Gucci lavede tidligere kun tasker til kvinder, men de har nu også lanceret en række tasker til mænd.

Vælg den rigtige sommertaske

Når du skal vælge din perfekte sommertaske, så er det vigtigt, at du vælger en taske, der passer til din stil og til de ting, du skal have med på ferie. Hvis du skal have masser af ting med på ferie, så er det måske bedst at vælge en stor taske som en Mulberry taske eller en Marc Jacobs taske. Hvis du derimod ikke skal have så meget med på ferie, så kan en mindre taske som en Céline taske eller en Gucci taske være perfekt.