Affaldvarme. Dk/mit affald: Find your local waste-to-energy facility

Affaldvarme. Dk/mit affald er en fantastisk hjemmeside, der hjælper dig med at lære om fordelene ved affald-til-energi anlæg og hvordan du kan reducere dit spild. Du kan også finde ud af, hvordan du genbruger og komposterer forskellige typer affald. Kontakt os Hjælp os venligst ved at rapportere eventuelle fejl, dårlige links eller information, som du føler skal opdateres. Kontakt os venligst på info[@]dansk-affaldvarme. Dk.Projects Aalborg Universitet har masser af projekter og eksperimenter, der undersøger, hvordan vi kan bruge nye teknologier på biogasområdet. Nedenstående er et udvalg af nogle af disse eksperimenter. Effekten af slamtilbageholdelsestid på biogasproduktion og biomasseretention Effekten af anaerobe nedbrydningsprocesparametre på udbyttet af biogas i to-trins upflow anaerob slam tæppe (UASB) reaktorer blev undersøgt. Forsøgene blev udført i en række UASB-reaktorer med forskellige slamretentionstider.

Erhverv og industri: 5 tendenser, der vil forme fremtiden

Erhvervs- og industriverdenen er et spændende og konstant foranderligt sted. Med nye teknologier og innovative ideer udvikler virksomheder sig konstant og vokser. Det er en spændende tid at være en del af erhvervslivet på, og der er uendelige muligheder for dem, der er villige til at gribe dem.
I erhvervslivet er det essentielt at være kreativ og hele tiden tænke ud af boksen. Med så meget konkurrence derude, skal du finde måder at skille dig ud fra mængden på. Og med den stadigt voksende globale økonomi er det vigtigere end nogensinde at være veluddannet om de seneste trends og udviklinger i din branche.
Hvis du brænder for erhvervslivet og industrien, så er der ikke noget bedre sted at være. Himlen er grænsen, når det kommer til din fremtidige succes. Med Business and Industry-uddannelsen kan du starte din rejse mod en givende karriere.

Hvad er varme? | Videnskaben om temperatur og energi

Varme er en form for energi, der overføres mellem genstande på grund af deres temperaturforskel. Når en genstand opvarmes, overføres energien til molekylerne i objektet, hvilket får dem til at bevæge sig hurtigere. Jo hurtigere molekylerne bevæger sig, jo mere varme overføres der. Så når du opvarmer noget, fremskynder du dets molekyler og får dem til at overføre mere varme. Dette er en af grundene til, at visse stoffer føles varmere end andre; for eksempel føles silke varmere end uld, fordi det er en bedre varmeleder. Varme overføres fra varmere genstande til koldere. Varme kan ikke skabes, kun overføres. Så du kan ikke opvarme noget, der allerede er varmt, ved at bruge en anden varm genstand. Når du gør dette, vil den varme genstand køle af, mens den kolde genstand bliver lidt varmere (fordi varmen overføres fra en varm genstand til en kold).

Link til artiklen

https://dinvarmeguide.dk