Bryg hurtig og nem kvalitetskaffe i køkkenet – derfor er en Nespresso maskinen din bedste ven

En fordom omkring kvalitetskaffe, er at det tager tid at lave, og at det kræver en masse udstyr. Og ja, man kan sagtens nørde med kaffe og købe en masse fancy udstyr, hvis man synes, at dette et sjovt og en lille hobby. Men det behøver slet ikke være så besværligt at få en kaffe af ekstremt høj kvalitet, og det er her, at en Nespresso maskine kommer ind i billedet. Her er det eneste, du skal gøre at sætte en kapsel i maskinen, og så har du få sekunder efter en virkelig lækker kaffe. Men hvordan kan det lade sig gøre?

Hermetisk forseglede kapsler

Det specielle ved Nespressos kaffekapsler er, at de er det, vi kalder for hermetisk forseglede. Og nu spørger du dig selv, hvad i alverden det betyder. At noget er hermetisk forseglet betyder, at der hverken kommer ilt ind eller ud af det rum, der er forseglet, i dette tilfælde kaffekapslen. Når man forsegler kaffekapslen på denne måde, betyder det lavpraktisk, at samtlige aromaer inde i kapslen bibeholdes op til to år efter den er produceret. Sammenlignet med alt anden kaffe, så mister de aroma allerede efter 14 dage.

Længerevarende og konstant kvalitet

Det vil sige, at alt det arbejde andre gør med at kværne bønner osv, det slipper man for ved at bruge en Nespresso maskine. Et ekstra plus er så også, at din kaffe holder sig i op til to år, hvor du med kaffebønner skal bruge dem inden for en kort tidsramme, hvis de ikke skal miste aroma. Udover at kapslernes kvalitet holder længe, så kan du også være sikker på, at du får den samme kop kaffe hver gang. Din kaffe skal være din kaffe, ligesom en cheeseburger skal være en cheeseburger.

Forskellige smage og styrker

Men selvom man kan forvente, at den enkelte type nespressokapsel smager ens hver gang, så findes der er hav af forskellige smage og styrker. Nespresso har nemlig ikke kun en slags kapsel, men derimod tæt på 100, som alle varierer i styrke, intensitet og smag. Nogle kapsler gør sig godt til mælk og andre skal drikkes sort. Dermed har man altså også mulighed for at nørde med kaffen, hvis man bruger en Nespresso maskine, forskellen er bare, at andre i forvejen har gjort alt det sure arbejde for dig – og som George Clooney siger: Nespresso… What else?.