De lækreste restauranter i Italien

Italien er kendt for sin fantastiske mad. Hvis du er på udkig efter en lækker spiseoplevelse, bør du tjekke en af landets mange restauranter ud. Fra traditionel italiensk mad til internationale retter, der er noget for enhver smag i Italien. I denne artikel tager vi et kig på nogle af de bedste restauranter i Italien, og hvad du kan forvente af dem.

Ristorante Da Michele, Napoli

Hvis du er på udkig efter en traditionel italiensk madoplevelse, skal du ikke lede længere end til Ristorante Da Michele i Napoli. Denne restaurant er kendt for sine lækre pizza- og pastaretter. Husk at bestille Margherita-pizzaen – det er en lokal favorit!

Osteria Frances Cana, Modena

Hvis du er på udkig efter en eksklusiv spiseoplevelse i Italien, skal du prøve Osteria Francescana i Emilia-Romagna. Denne restaurant er blevet tildelt to Michelin-stjerner og er kendt for sit innovative køkken. Så hvis du ønsker noget lidt mere sofistikeret end dit typiske italienske måltid, kan dette sted måske bare være den rette for dig!

Trattoria da Bepi, Venedig

Hvis du ønsker at prøve nogle af Italiens mest traditionelle retter, er Trattoria da Bepi i Venedig et fremragende valg. Menuen byder på en række skaldyrsretter, der helt sikkert vil pirre dine smagsløg. Og hvis du vil for at smage noget lokal vin, skal du huske at prøve husets røde vin!

Taverna Del Capitano, Sicilien

Hvis du vil have en smagsprøve på autentisk italiensk mad i Italien, er Taverna del Capitano dit sted. Denne restaurant byder på traditionelle sicilianske retter, der tilberedes med friske råvarer og serveres med kærlighed af familien, der ejer det.

Ristorante Combal Zero, Piemonte

For dem, der ønsker en eksklusiv madoplevelse i Italien, er Ristorante Combal Zero det rette sted at gå hen. Denne restaurant har vundet adskillige priser og tilbyder et udvalg af internationale retter samt traditionelle italienske retter.

Ristorante La Pergola, Rom

Spis godt i storbyen Rom. Denne restaurant tilbyder lækre italienske retter, samt nogle andre internationale retter. Og hvis du er på udkig efter noget lidt anderledes end dit typiske måltid, skal du huske at prøve pastaen med trøfler!