Den bedste bådferie til dig

Er du en af dem, hvor det allerbedste ved sommeren er, at du nu kan bruge hele ferien på din båd? Så er du ikke alene. Noget af det skønne ved at have en båd om sommeren er, at man kan komme væk fra alt det travle i hverdagen og bare nyde tilstedeværelsen. Nyde solen og stilheden ude på vandet. Eller selvfølgelig sætte gang i hyggen, med høj musik og god fart på. Og skal man have god fart på, så skal man have en ordentlig motor. Det skal man selvfølgelig til en hvilken som helst motordrevet båd. Stor som lille. Så har du en båd, og leder efter en elmotor til båd? Topgrej har det hele!

Stol på din båd og dit udstyr

Når man er bådejer, så er man meget omhyggelig med at sørge for, at ens båd altid er i tip top stand. Det gør man jo blandt andet for, at man ikke lige pludselig er strandet ude på søen, fjorden eller havet. Derfor er det vigtigt, at man har en ordentlig elmotor som sørger for, at man altid kommer sikkert fra havn og tilbage igen. Med udstyr fra topgrej kan du altid stole på, at din elmotor får dig sikkert i land igen. Så kan du komme på sejltur, fisketur eller hvad dine planer for sommeren indebærer. Hygge står den i hvert fald på, når man har tid til at være på sin båd. 

Fisketur med børnene

Brug din sommer med dem, som du holder af. Måske har din far taget dig med på fisketur, dengang du var barn, og de minder har du lyst til at give dine børn denne sommer? Stå tidligt op og brug hele dagen ude på båden med stang og snøre, lækre madpakker og skab minder de vil huske resten af livet. Det kan endda være, at det er på tide, at de lærer, hvordan man sejler båden og bruger elmotoren. Det vil både være lærerigt og sjovt for dem at prøve. Men elmotoren skal selvfølgelig ikke være gammel og ustyrlig, hvis det skal kunne lade sig gøre for dem sikkert at styre den. Du kunne derfor overveje, om det ikke var tid til at skifte den gamle motor med en ny og bedre udgave. 

Sommeraftener i fjorden

Rigtig mange mennesker har deres båd til at ligge til i en havn nær dem. På den måde har man mulighed for at komme til båden mange gange om sommeren, også hvis man ikke har meget ferie. Med båden placeret tæt på, så kan man hver aften tage ned til båden, spise aftensmad dernede og endda tage på en lille sejltur med elmotor, hvis både tiden og lysten er til det. På den måde føles sommeraftenerne længere og godt udnyttet, og man får en følelse af at livet er godt. Og det er sådan alle sommeraftener burde føles. Det er her i ferien, man får det overskud, man ikke får i hverdagen, og tanker op, så man igen kan klare de dårligere dage.