Den bedste tur

Jeg glædede mig så meget til at tage på campingvognstur med mine venner. Vi havde lejet en campingvogn tæt på stranden, og det skulle virkelig bare være skønt. Vi har lejet en campingplads hos Hundigestrandcamping.dk, hvor jeg har hørt virkelig godt om. Der skulle være en masse at opleve, og man ville ikke kunne opleve det hele på en gang. 

Vi ankom til campingpladsen tidligt om morgenen, og det var virkelig et dejligt og hyggeligt område. Vi parkerede campingvognen på vores plads. Vi havde en hel uge foran os, og planen var at slappe af, bade og have det sjovt sammen. 

De første dage gik med at nyde solen og vandet. Vi badede, spillede beachvolley og drak kolde øl på stranden. Om aftenen grillede vi vores aftensmad og nød stemningen i lejren. Det var dejligt at tilbringe tid med mine venner og bare slappe af. 

På fjerdedagen blev vi enige om at tage på en vandretur. Vi gik en lang og hyggelig tur. Vi gik i en over en time er jeg ret sikker på. Vi gik langs stranden, og det var så dejligt. Vi nød at vandre og snakke sammen og sluttede dagen af med en kølig øl i lejren. 

De sidste par dage gik med at slappe af og nyde hinandens selskab. Vi lavede mad sammen, spillede kort. Det var en fantastisk tur, og jeg kunne ikke have bedt om bedre venner at dele den med. 

Jeg følte mig taknemmelig og lykkelig, da vi pakkede sammen og kørte hjem. Det var en uforglemmelig oplevelse, og jeg kunne ikke vente med at tage på campingvognstur igen med mine venner. Det ærgerligt vi ikke nåede at opleve det hele, men det kunne vi bare ikke på en uge. Det måtte vi bare gøre næste gang. Jeg glædet mig allerede til komme igen.