Den evige diskussion om ananas på pizza fik min mikrofon til at bryde sammen

Jeg havde været på et Facetime opkald med min ven i virkelig lang tid, vi havde snakket om alt mellem himmel og jord. Vi var midt i en diskussion omkring, om det er okay, at der er ananas på pizza (hvilket det ifølge mig ikke var) når min mikrofon lige pludselig gik ud, og han sagde, at jeg lignede en tumpe, som snakkede lydløst.

Jeg indså tydeligvis ikke, at den ikke virkede, så med et smil på læben, lod jeg ham tale færdig, hvor jeg til sidst så sagde, at jeg absolut ingen ide havde, om hvad han lige sagde. Han svarer mig med en forvirret mine, og jeg må gentage mig selv, siden han ikke helt forstod. Det var jo åbenbart mig, som der ikke forstod. Det virkede som om han indså noget, for han sendte mig hurtigt en besked, der sagde ”Jeg kan ikke høre dig tumpe”. Jeg svarede ham, at jeg ikke var så dum, og at han garanteret bare ikke ville indrømme, at pizza 100 % er bedre uden ananas. Han skrev igen, og jeg indså hurtigt, at min mikrofon rent faktisk ikke virkede.

Jeg fik endnu en indkommende besked, som denne gang var et link til reparationsfirmaet FixPhone og en besked som sagde ”det var så lidt”. Jeg sagde tak, uden at indse han jo stadig ikke kunne høre mig.

Han endte med at ligge på, og jeg endte med at smutte hen til Fixphone.

Jeg gik ind af døren, og der stod en venlig mand der kunne tage imod min telefon.

Det lykkedes ret hurtigt, og jeg forklarede mit problem, og gav så midlertidigt afsked på min telefon.

Der gik kort tid, men så kom manden tilbage med min velfungerende telefon og mikrofon. Jeg smilte stort og var glad. Derefter sendte jeg en besked til min ven med teksten ”Okay taber, tilbage til diskussionen”.