Dengang jeg indså at billigt, ikke altid er lig med godt

Billigt er bedst. Sådan har det altid være. Ikke også? Nej? Fair nok. Men det er det som jeg altid har tænkt, og et billigt kørekort lyder da ikke, som noget dårligt. Jeg er 17 år nu. Det er længe ventet efterhånden, at få det her kørekort. Nu kan min alder ikke længere stoppe mig. Det eneste der kan være i vejen, er faktisk mig, og jeg standser i hvert fald ikke mig selv. Tænk på alt jeg kan med et kørekort. Jeg kan shoppe, købe mad, hører musik på fuldskrue, og det er alt sammen, når jeg har lyst, og når jeg har tid. Ikke kun når min far har tid til at tage bilen, og man så skal ringe for at blive samlet op. Så nej, nu er det altså tid til at finde et sted, som kan give mig et kørekort, og det er lige med det samme!

Billigt er godt. Billigt er godt. Billigt er godt. Husk på det! En, to, tre. Yes det her sted er dejligt billigt og det er heller ikke så forfærdelig langt væk. Plus så er der en fra min klasse, som også har fået det derfra. Jeg vælger at ringe til hende, og spørger hende ind til stedet, og hvor lang tid det tog osv. Men i det jeg håbede på gode nyheder, fik jeg nogle lidt ærgerlige nogle. Hun sagde at trods at det var billigt, var de ret uhøflige derhenne, og at det alt i alt, var en dårlig oplevelse. Jeg forstod det ikke. Billigt er godt. Men det syntes hun ikke var nok. Efter at have hørt hendes oplevelse omkring køreskolen, valgte jeg, at det ikke var noget for mig.

Og med den viden, søgte jeg videre og fandt til sidst TOPGEARTRAFIK. Det kostede en smule mere, men den har trods alt fået virkelige gode anmeldelser.

Billigere er godt? Måske ikke denne her gang. Nok ikke altid.