Derfor skal du bruge Swedoor hængsler til dine nye døre

Når man har opgraderet hjemmet, eller arbejdspladsen med smarte nye døre, nytter det ikke noget at hængslerne er af dårlig kvalitet.

Det kan hurtigt komme til at se sjusket ud, hvis hængslerne ikke er af en vis standard. Og derudover er der også det æstetiske aspekt i det, når man har købt en flot ny dør, men hængslerne ligner noget der er løgn, eller ikke passer til døren.

Det er de små detaljer, som er afgørende for, om man får en flot finish eller ej. Derfor er det også vigtigt, at det som man køber, ikke går på kompromis med kvaliteten. Derfor bør man overveje at vælge Swedoor hængsler.

Stort udvalg

Der findes et Swedoor hængsel til alle situationer. Det er nemlig ikke alle hængsler, som kan bruges til alle døre.

Af den årsag er det vigtigt, at man sørger for at have ordentligt styr på, hvilket hængsel der skal bruges til opgaven. Man kan både få udendørs hængsler og indendørs hængsler.

Samtidig er det også vigtigt at orientere sig, hvordan døren skal vende, da man også kan få hængsler til begge sider af døren.

Mulighederne er mange, og for at de falder bedst muligt ind med resten af karmen, kan hængslerne naturligvis skaffes i forskellige materialer og farver.

De kan både fås i almindeligt metal, eller i plastik. Til nogle døre er der også mulighed for, at man kan få hængsler i messing, hvis man kan lide det eksklusive look. Der er som sagt rigtig mange gode muligheder, og helt sikkert også en til dig og dit behov.

Skjulte hængsler

Nogle Swedoor hængsler er også lavet sådan at de kan skjules, når døren er lukket.

Det er smart hvis man fx ikke bryder sig om, at synlige hængsler. Det kan være med at give pæne rene linjer, og fremhæve den flotte dør, eller en flot dørkarm.

Det lyder måske som en bagatel, om man kan se hængslerne eller ej, men som tidligere nævnt, er det de små detaljer, der kan være afgørende.

Det kan være utroligt irriterende for nogle, hvis de kan se alt andet står snorelige, men der er nogle få småting der springer i øjnene.

Hvis det er tilfældet for dig, kan det være en god at overveje skjulte Swedoor hængsler.

Nemt at montere

Swedoor hængsler er superpraktiske at montere. Det er en meget ligetil og intuitiv proces, der ikke kræver de store håndværksmæssige færdigheder. Mange af hængslerne har snap-in funktion, som gør det endnu mere nemt og overskueligt. Når først hængslerne er skruet fast, skal døren egentlig blot klikkes fast. Sværere er det ikke.

Udover det kan man også købe montagesæt, både til indendørs brug og udendørsbrug. Det gør arbejdsprocessen endnu nemmere, specielt hvis man ikke har så meget værktøj i forvejen.

Nye døre fra Swedoor

Står du og skal skifte hængsler på dine døre, kan de med fordel, overveje om du ikke bare skal have nogle helt nye døre fra Swedoor. På den måde sikrer du, at dine nye hængsler er 100 procent kompatible med døren, hvis du gerne vil have nogle af de førnævnte ekstra funktioner.