Derfor skal du købe dit junior sengetøj hos Parcellet

Parcellet som din næste sengetøjsleverandør. Med det enorme udvalg af forskellige æstetiske farver og mange forskellige sjove, samt elegante figurer, kan du få lige det pust til barneværelset, som du længe har syntes der manglede. Samtidigt er junior sengetøjet fra parcellet, produceret af økologiske bomuld, hvilket er lige det der manglede for at du som forælder, med god samvittighed kan lægge dit barn til at sove, uden at tænke på alle de sundhedsskadelige kemikalier der ellers ville være til stede.

Køb dit nye junior sengetøj hos parcellet, og giv dig selv god samvittighed, samtidigt med du sikre dig, at dit barn sover i trygge rammer.

Køb elegant og udsmykket sengetøj til den lille.

Spædbørn bruger størstedelen af deres første år her på jorden, til at tilvænne sig i form af at sove. Og derfor kan man da kun som forælder, ønske at de har noget blødt sengetøj, der samtidigt ser fantastisk ud, og som ikke giver dem nogle varige men, fra sundhedsskadelige kemikalier. Hos parcellet kan du nemt finde den rette farve eller det mønster som giver barneværelset et ekstra pust af liv. Samtidigt er alle varer produceret økologisk og af bæredygtige materialer, her det fineste økologiske bomuld. Så kom forbi webshoppen hvis du mangler kvalitetsrigt sengetøj, der ikke går på kompromis med stilen, men stadig kan give forældrene ro i sjælen når de lægger deres barn til at sove, uden at han eller hun udsættes for de sundhedsskadelige kemikalier der findes i andre sengetøjsmærker. 

 

Hvorfor er det lige her du skal købe dit junior sengetøj?

Økologisk produktion, et godt udvalg. Det er slagord der altid får klokkerne til at ringe hos den, der er på udkig efter nye produkter. Samtidigt er det ikke altid nok. Når det handler om ens barn, vil man altid gerne have en bredere forståelse for hvad man køber.

Hos Parcellet sættes der fokus på at producere alle varer, både legetøj og sengetøj, i bæredygtige materialer og omgivelser. Kvaliteten er ikke ladt ude, og det overordnede udvalg er fyldt med både danske og internationale mærkevarer. Her kan du nemt finde gaven til den nybagte mor, julegaven til de små eller den næste dåbsgave.

De attraktive mærker.

Som nævnt består parcellet af mange internationale mærkevarer, som de så sælger videre til kunderne. Blandt andet er Konges sløjd sengetøj meget udbredt på hjemmesiden, og faktisk et af de produkter du kan se mest af. Mærket fås både til babyer, i junior størrelse og så til de voksne, hvilket betyder at du som forælder kan opleve de samme økologiske fordele, som dine børn. Hele familien kan altså sove trygt med blødt økologisk bomuld over sig, uden frygt for sundhedsskadelige kemikalier i sengetøjet. Og hvad der også kan føre til glæde hos den modebevidste forælder, så kan man også som familie købe matchende sengetøj. Det kan være effektivt hvis børnene deler værelse, da der så vil være det samme sengetøj i begge seng, fremfor mange forskellige farver i hver.