Derfor skal i huske julegaven

Julen er mange ting. Men mest af alt er den en skøn tid, hvor vi er ekstra opmærksomme på hinanden og husker at finde tid til et smil.

Julen repræsenterer de bløde værdier af os. Og julen har også sneget sig ind på landets mange virksomheder, hvor den bliver fejret og brugt som en god anledning til at skabe bedre sammenhold og have fokus på det helt tætte fællesskab.

Mange virksomheder er tilmed gået skridtet videre, så de ikke bare sørger for æbleskiver i fredagsbaren og julepynt som en del af hverdagen på kontoret. De er nemlig også begyndt at købe julegaver til medarbejdere – og det kan være en rigtig god idé!

Derfor giver julegaven værdi for forretningen

Hvis man ser helt nøje på det med en smule kynisme, er en julegave ret beset en ekstra udgift for virksomheden. Og så alligevel ikke helt. Julegaven er nemlig et af de områder, man kan trække fra, hvormed det bliver ”gratis” at give en gave til sine ansatte.

Og gaven giver ekstra god mening at give, fordi den også kan styrke båndet mellem den ansatte og arbejdspladsen. Husk på, at en gave er symbolet på en positiv hensigt og et synligt bevis på værdsættelse. Derfor bliver der tale om et skulderklap fra virksomheden, der bruger julen som anledning til at sige tak for det gode år, der er gået, og alle de gode kræfter den ansatte har lagt i firmaet. Det er med til at skabe en god relation, hvor man husker at sige tak på en ordentlig måde.

Ikke længere besværligt

En af grundene til at julegaver ikke altid har været så populære at give, er, at det har krævet mange administrationstimer at finde og koordinere gaverne. Men idé er der blomstret en masse specialister frem, som tilbyder et personligt login til det, der ligner en webshop. Her kan den ansatte vælge en passende gave inden for det budget, som firmaet har angivet. Dermed er det nemt for virksomheden, og den ansatte er sikker på at få (læs: vælge) den helt rette gave, der passer ind i hjemmet.