En tur ude med en kop kaffe bliver skønt når Corona er overstået

Når man igen får lov til at drikke kaffe ude i byen kan det være at være en god idé at fejre det ved at se optimalt ud. det kan man gøre på mange måder en af dem 

Kvinder idag kan godt lide den  som negle giver, for det er med til højne selvsikkerheden at man og føler man ser godt ud , så man på den måde kan klare dagens udfordringer med et smil på læben og masser af overskud. Så selvom tiden er 

I en tid hvor alt er omvælteteligt er det at vide at nogle ting stadig er det samme og det er at kvinder gør noget ud af deres udseende og mænd gør det samme. For mister vi det så begynder vi også selv at se grå i den triste tid vi lever i og det behøver vi ikke når der er muligheder for at se godt ud. 

Specielt i disse tider handler det om at stråle , for corona gør os trætte i kanten, og en af måderne hvor på man kan forhindre dette er ved at bruge gellack negle.

Disse typer af accessories kan du købe her. Negle til kvinder har været brugt siden 1970’erne. Men selve det at lave sine negle har været brugt siden Ægypternes tid. Så der er ikke noget nyt i forbindelse med at få lavet kunstige negle. Limmen til kunstige negle blev først opfundet i 1973 og med den startskuddet til de kunstige negles årti.