Få ideer til og bage de nemmeste boller

De fleste af os har på et eller andet tidspunkt prøvet at bage bolle. Nogle gange lykkes det, og man får de fine hvide boller med blødt krummehoved. Og gange…ikke så meget. Jeg har også været der – jeg har lavet min del af flade, misformede småkager. Men det er derfor, jeg er her for at hjælpe! I dette indlæg vil jeg give dig nogle tips til at lave den bedst mulige bolle hver gang. Med blot et par enkle tricks er du på vej til perfekt fluffy bolle på ingen tid! Så lad os komme i gang…

De nemmeste boller findes i supermarkedet – ofte er de færdige pakker med dejen blot til at åbne og stille på en bageplade

Uanset om man har ånden til selv at bage lækre hjemmebagte boller, eller man trænger til en hurtig løsning, er de nemme boller fra supermarkedet vejen frem. Krydret med smagen af skummetmælk og sand, er de et sikkert valg – bare åbn pakken og stil bolledejskiverne på en plade, og du får knasende saftige boller frem af ovnen i løbet af kort tid. Prøv dem med syltetøj eller yoghurt en gang for variation – det skuffer aldrig.

Brug en form eller en ske, så du får ensartede boller

Er du træt af uensartede boller, når det er tid til at dele dem op? Ikke længere. Ved at bruge en form med huller eller en ske der gør det let at skære ensartede stykker, vil du spare tid og få ensartede boller hver gang! Det er et super simpelt trick, som gør forskellen, og du burde helt sikkert prøve det ud – de andre bliver meget mere imponerede over den store forskel i kvaliteten.

Bag dine boller ved en forholdsvis høj temperatur, så de bliver sprøde udenpå og luftige indeni

Det er nemt at gøre de perfekte boller! For at få dem til at være sprøde udenpå og luftige indeni, skal de dine boller bages ved en højere temperatur end normalt. Sådan nogle boller kræver lidt mere tid og kræfter, men det kan godt betale sig! Nyd den sprøde, knasende skorpe og de fløjelsagtig luftig indvendig, når du har bagt dine egne boller og helst af alt selv hældet glasuren på. Og det bedste er, at du ikke behøver frygt for resultatet – jo højere temperatur jo større sikkerhed for velsmagende resultat!

Du kan pynte dine boller med et strejf af chokolade, nødder eller krymmel – det smager godt og ser flot ud!

Det er så nemt at give dine boller et specielt pift. Alt du skal gøre er at strø nogle chokolade, nødder eller krymmel på toppen. Det samme mønster over hele bollen skaber en vidunderlig symmetri, mens smagsløgene stortrives med de tilsatte ingredienser. Uanset hvilken topping du bruger, har det også et flot visuelt aspekt, der helt sikkert vil imponere familie og venner! Prøv det i dag; resultaterne venter blot på dig!

Nogle gange skal der ikke mere end et par friske boller til at gøre morgenmaden helt perfekt 🙂

Der er ikke noget bedre end at starte sin morgen med varme, friske boller. Det er noget særligt ved duften af brødet, der trækker trapperne op. Børnene flyver ned til køkkenbordet, glade for at smage de lækre hjemmebagte boller. Med lidt yndig mavepynt – som syltetøj eller marmelade – kan man hurtigt forvandle morgenmaden fra et kedeligt dag-til-dag ritual til et festmåltid! Tiden går ubemærket af mellem en bid brød og en lille snak med familien; det perfekte tidspunkt på dagen til at styrke bandet og dele gode minder sammen.