Få inspiration til din nytårsmenu

Det kan være svært at forny sig og holde en høj standard, når årets fest står for døren, og et utal af gæster skal bespises, med et væld af lækre retter. Men nu er der hjælp at hente!

Mad og Monopolet er et mad- og blogunivers, hvor du kan finde både masser af traditionelle opskrifter, opskrifter med et tvist af alkohol og en række mere moderne opskrifter. Derudover anmelder Mad og Monopolet også restauranter og reskaber til køkkenet.

Lækre og indbydende forretter til nytår

Det er aldrig nemt at finde den helt rigtige forret til nytår, men Mad og Monopolet har samlet et overblik som byder på lidt af hvert. Det er især forskellige populære retter som østers og laks, som står på menuen. Men også lækre retter med kaviar og ceviche af kulmule.

Hovedret

Til hovedret er valgmulighederne nærmest uendelige. Mange vælger at servere sikre klassikere som roastbeef, culottesteg og andre oksestege. Men Mad og Monopolet giver også alternative retter som unghanebryst, onglet og en lækker ribeye!

Desserten

Når uret nærmer sig 12 og kransekagen skal fortærres, står den umiddelbart inden på lækker dessert. 

Igen har vi fået samlet en række gode anbefalinger og vi kan godt afsløre, at der er noget til alle. Mazarinkage, chokolademousse og Panna Cotta er bare nogle af de lækre desserter, som du kan byde dine gæster på. 

Bobler og snacks

Snacks er små hapsere, som kan flettes ind mellem retterne, hvor Mad og Monopolet giver gode fifs til små anretninger mellem hovedmåltiderne. Både hvis dine gæster er til fisk, men også både okse- og svinekød. 

Se bl.a. klassiske opskrifter på varmrøget laks og bruschetta, men også retter som svinerilette og Scampi Fritti. 

 

Derudover får I gode råd til det helt rigtige valg af vin og bobler.