Find en lækker, sund og smagfuld frokostordning

Står du og leder efter en frokostordning, men har du brug for inspiration til, hvilken en du skal vælge og hvad du skal kigge efter? Læs med her og få inspiration til gode frokostordninger.

Find den rigtig frokostordning

Det er vigtigt, at den frokostordning I vælger passer til jer og jeres virksomhed. Der er mange forskellige frokostordninger at vælge imellem, så hvis I ikke kan vælge en, så kan I prøve nogle forskellige af over noget tid og derefter beslutte jer for, hvilken en I synes var bedst.

Lækre buffeter til frokost

Hos Jespers Torvekøkken er der mange forskellige frokostordninger at vælge imellem. Du kan her læse om deres forskellige frokostordninger som de tilbyder.

Du kan fx vælge deres favorit buffet, som er en af deres populære frokostordninger. Der er fokus på retter, som man elsker og kender. I vil bl.a. opleve lassange, ovnstegt kylling, tarteletter, boller i karry og mange andre lækre og smagfulde retter.

Der er også verdens buffet, som er en frokostordning der samler alle de bedste retter verden over. Du kommer godt rundt i hele verden og oplever retter som fx tacos, pa naeng, pealla og mange andre lækre retter. Så ønsker du at smage retter fra forskellige lande verden over, så er denne noget for dig.

Deres luksus buffet, ville passe perfekt til jer, som elsker at give frokostpausen lidt ekstra. På luksusbuffeten får du lidt mere af det gode og luxuriøse. I denne buffet vil du få lækre retter såsom coq au vin, oksefilet med halverede bagekartofler med purløgssmør og mange andre lækre retter.

NyGastro buffeten er til dig, som gerne vil have lidt mere end bare en frokostordning. Du vil glæde dig til at opleve en ny gastronomisk oplevelse hver gang du tager til frokost. Du vil opleve en sammensætning af en enkel, men velkomponerede, komplicerede og smagfulde samlet på én buffet.

Elsker du at fejre hver dag som en fest, eller er der blot en dag, som skal fejres lidt mere end de andre? Så er feststemt menuen den rigtige til dig. Denne buffet er anderledes fra de andre, da det er en menu I bestiller fra dag til dag. I denne buffet kan I selv vælge mellem finger foods, tre retters menu eller selskabsbuffeter.

Til sidst er der også deres vegetar buffet. På vegetarbuffeten får du lækker og velsmagende vegetarmad, hvor næring og smag i topprioritet. Denne frokost er også for dig, der bare gerne vil skære lidt ned for kødet. Du vil opleve en masse lækre retter som fx frikadeller, lassange og en masse andre retter, hvor kødet er skiftet ud med vegetariske alternativer.

Læs mere om Jespers Torvekøkken

Vi håber dette gav dig et lille indblik i hvad du kan vælge af frokostordninger hos Jespers Torvekøkken. Du kan tage et kig på deres hjemmeside og læse meget mere om deres frokostordninger og finde ud af, hvilken en du syntes lyder bedst og opfylder de ønsker og behov, som I har i virksomheden