Find Inspiration Til Den Helt Rette Dåbsgave

Måske virker det oplagt at finde en fin dåbsgave til den lille ny. Børn har brug for mange ting. Men det er også fedest, hvis man kan finde en personlig gave, som ikke bare er endnu et stykke legetøj. En gave hvor man kan se at der er brugt tid og tanke. Her du finde inspiration til forskellige dåbsgaver, som alle er personlige.

En bog med barnet som hovedperson

I dag kan mange ting lade sig gøre, og det er blandt andet muligt at få lavet en børnebog, helt ud fra dine personlige ønsker. Du skal blot indtaste lidt om barnet og dets forældre eller søskende, og så kan du få en bog skrevet til dåbsbarnet. I nogle udgaver kan du endda indsætte et fysisk billede af barnet, således at billedet går igen som hoved på hovedpersonen. Det er en sjov idé, og det giver mulighed for at give noget, som andre ikke har givet.

Indgraverede gaver

At få indgraveret barnets navn eller dåbsdato i en given genstand, er også en rigtig populær og personlig gave til en dåb. Mange hjemmesider giver dig mulighed for at finde alt i gaver til fødselsdag og barnedåbe. Det kan være et flag, en sparegris, bestik eller måske et lille smykkeskrin? Mulighederne er mange, og det er også en gave som vil holde i mange år. Ligeledes er det mere end bare pynt til hjemmet, da mange af tingene kan også bruges i dagligdagen

Barnets bog

En tredje mulighed kunne være barnets bog. Med barnets bog har forældrene mulighed for selv at udfylde bogen, i takt med at barnet bliver ældre. Der findes en række standarder for disse bøger, men der er intet der forhindrer dig i at tilføje lidt ekstra. Nogen vælger selv at udfylde en side på forhånd, inden de giver bogen. Det kan for eksempel være en avisforside fra den dag barnet blev født eller døbt. Det kan også være pressede firkløvere, som giver en symbolsk idé af ekstra held til barnet. Det er altså nemt at gøre lidt ekstra ud af noget, der virker som en simpel gave.

Hjemmelavede gaver

Du kan også vælge at forsøge dig med en hjemmelavet gave, hvilket nok må siges at være den ultimative personlige gave. Er du ferm til at sy, strikke eller hækle, er der rig mulighed for at kunne kreere enten tøj eller legesager til barnet. Der er også mulighed for at inddrage barnets navn med i kreationen, og på den måde gøre det ekstra personligt. Er du ikke typen der kan finde ud af ovenstående, er der stadig mange andre idéer. Det kan være du kan male et flot billede, bygge et dukkehus eller lave et fint smykke. Der altså mange metoder og måder for at sætte sit helt eget personlige præg på gaven til dåbsbarnet. Og netop dette gør også, at de personlige gaver findes i mange forskellige prisklasser, så du kan sagtens give en betydningsfuld gave, selvom budgettet ikke er så stort.