Fredagsbar er et perfekt samlingspunkt for dine medarbejdere

Fredagsbaren på kontoret er en god mulighed for medarbejderne til at mødes, slappe af og nyde en drink efter arbejde i sociale omgivelser. Denne ugentlige begivenhed er en glimrende måde at slappe af på og få kontakt med kollegaer uden for arbejdstiden. Atmosfæren i fredagsbaren bør være venlig, afslappet og behagelig. Det er en god idé at stille drikkevarer til rådighed hele aftenen, herunder øl, vin, sodavand og snacks. Overvej også at spille musik hele aftenen for at skabe en sjov stemning, som alle kan nyde. Derudover giver det at afholde fredagsbar også medarbejderne mulighed for at lære hinanden bedre at kende gennem samtaler om deres fælles interesser eller historier fra deres uge – fremfor blot at tale arbejde. Det er en rigtig god måde at give dine medarbejdere bedre arbejdsmiljø. Nogle gange har man måske lyst til at blive hængende hele aftenen, og andre gange vil det være oplagt bare at kigge forbi til en enkelt øl inden weekenden.

Hvordan du vælger at holde din fredagsbar er helt op til dig, men det er en rigtig god idé at opmuntre dine medarbejdere til at deltage. 

 

Når du har styr på, hvordan det skal forløbe, er det naturligvis vigtigt at have styr på drikkevarerne, da de er det bærende element. Og her kommer: levering af drikkevarer til firma ind i billedet. Det er en rigtig god ide at få leveret drikkevarer, og har kan du faktisk købe lidt større ind, så du ikke skal købe ind hver uge. Derudover kan du løbende tilpasse udvalget til det, som dine medarbejdere drikker mest af. 

 

Til slut har vi lige et par gode idéer til, hvordan du “sælger” din fredagsbar til dine medarbejdere, så de har lyst til at deltage. 

  • Slap af efter en lang uge på arbejdet 
  • Nyd drinks og snacks
  • Lyt til musik 
  • Lær hinanden bedre at kende gennem afslappede samtaler 
  • Hav det sjovt med dine kollegaer!