Går du og drømmer om et TAG Heuer ur?

Hvis du går med en lille drøm om at anskaffe dig et TAG Heuer ur, så læs med her, hvor jeg vil tage dig gennem deres seks kollektioner. Hver kollektion har fra TAG Heuer selv en lille catch line – TAG Heuer Carrera: Forever Chasing Tomorrow, Tag Heuer Formula 1: The motor-racing inspired collection for men and women who dare live life at full speed, TAG Heuer Aquaracer: A professional sports watch of timeless style, reliable in all conditions, TAG Heuer Monaco: The unique, square-faced icon of TAG Heuer’s avant-garde heritage and savoir-faire, TAG Heuer Autavia: A collection for authentic free spirits who live life as an adventure og TAG Heuer Link: The S-shaped design, icon of sport and elegance. 

Lad os da bare starte fra toppen af med TAG Heuer Carrera. Carrera urene er kendt for at være ikoniske sportsure, som er designet til professionelle racerkører og bilentusiaster. Index og visere på Carrera urene fanger lyset, så de selv ved høj fart er lette at aflæse.    

Carrera urene er super elegante og klassiske, og selvom deres historie er sportsure, så matcher de også et jakkesæt helt perfekt. 

Hvis vi går videre til Formula 1, så relaterer disse sig, som navnet sjovt nok indikerer, til Formel 1 – de er kendt for at passe til enhver livsstil og kan bruges hverdag til alting.   

Formula 1 serien er den serie, som starter i laveste prisklasse. 

Kigger vi på Aquaracer urene, så har navnet ligeså stor relation til tanken bag, disse er unikke dykkerure. De har derfor skruekrone, og er vandtætte til minimum 20 bar. Derudover er nogle af dem lavet med dykker-extension og skive samt lynette er lavet med det for øje, at de skal være lette at aflæse – selv under vand. 

Monaco urene har den meget ikoniske firkantede kasse, som giver dem et helt unikt look, herunder finder man også den meget populære Steve McQueen model. 

Autavia har inspiration hos bil- og fly cockpits. De er designet til verdens eventyrer og er i dag mere præcise end nogensinde.  

Sidste kollektion er Link – denne kollektion er kendt for, at det var dens lænke, som startede det hele. Lænken har en helt unik s-form, som gør, at de er super lækre og komfortable at bære. 

Er du blevet nysgerrig på at finde ud af mere om TAG Heuer? Så kan du finde et af de største udvalg af Tag Heuer ure i Danmark hos Bonells.dk!