IT og kaffedrikkere

Vi har nok alle prøvet følelsen af at liiige skulle have en kop – eller to – kaffe inden vi går i gang med dagens vigtigste arbejdsopgaver på computeren. Vi kommer nok ikke uden om, at vi er mange kaffedrikkere i Danmark. Til at hjælpe med de forskellige It-programmer findes der mange forskellige konsulenthuse i Danmark. Der findes også mange forskellige IT-systemer, bl.a fra Microsoft. Den stor It-gigant har også været på markedet i mange år, og står bag de velkendte Word, Outlook og Excel programmer som langt de fleste af os har stiftet bekendtskab med på et eller andet tidspunkt i vores karriere eller uddannelse.

Mange virksomheder anvender programmerne fra Microsoft. Det gælder også virksomheder, der sælger eller producerer kaffe, te, mad og andre drikkevarer. Et af de Microsoft programmer som bliver anvendt i mange danske virksomheder, er programmet Microsoft Dynamics 365 Business Central. Her handler det om at få styr på bogholderiet, lager, salg og indkøb.

Mange kontormedarbejdere over hele landet anvender programmet for at gøre de forskellige administrative arbejdsopgaver nemmere.

Har man udfordringer med sit Dynamics 365 Business Central program, kan man kontakte forskellige IT-konsulenthuse. Et af dem kan være Logos Consult. Her finder man IT-konsulenter og udviklere som alle har stor erfaring og viden om programmet. Så kan man være sikker på at få hjælp til programmet. Det kan jo hænde at man skal have hjælp til opsætning, løse en fejlmeddelelse, få udviklet en tilretning i programmet eller noget helt andet. Nogle virksomheder vælger også at få Logos Consult til at opgradere løsningen.

Her får man meget hjælp og assistance. Virksomheden har nemlig stor erfaring med programmet og kan også give sparring på, hvordan man kan arbejde optimalt med løsningen. Det handler jo om at kunne effektivisere arbejdsgange og at opbevare data smart og samtidigt undgå at have data i flere systemer eller Excel ark eller andet. Fordelen ved et program som Business Central er, at data ligger i det samme program og at medarbejdere fra hele firmaet kan tilgå det. Det betyder altså at alle kan se hvilke fakturaer, en kunde har modtaget og betalt. Som superbruger af programmet kan man selvfølgelig sætte begrænsninger på så det ikke er alle medarbejdere, der kan rette i data og/eller se al data. Det vil fx være på sin plads, at det kun er ledere og lønpersonale der kan se personaledata, lønudbetalinger mv. Der er mange muligheder med sådan et program og derfor er det en klar fordel at få hjælp fra et professionelt konsulenthus til at supportere det.