Kaffen skal varme dig på alle årets dage

Alle kaffeelskere kender til den varme fornemmelse om morgenen, når den første tår kaffe varmer hele kroppen igennem. Det er fornemmelsen af at stå op om morgenen, og først vågne rigtigt, når kaffekoppen luner i hånden.

Den første kop kaffe er også altid den bedste. Det er den, som du har tid til at sidde og nyde i ro og fred om morgenen, inden du haster afsted på arbejde. For på arbejdet smager kaffen måske anderledes. Det kan være den smager bedre, men det kan også være den smager knap så godt. Men den smager aldrig lige så godt som den første om morgenen. Det kan meget vel også have noget at gøre med koppen.

Grand Cru sikrer dig en grande kaffe

Rosendahls Grand Cru serie har i flere år præget de danske hjem. Det gør det, fordi det er flot dansk design. Hvert et produkt har sin egen unikke funktion. Designet er flot at se på som dekorationer i hjemmet, og sortimentet har noget at byde på til enhver personlighed.

Rosendahl byder især på mange forskellige variationer af kaffekopper og termokrus. Hvis du vil være sikker på at få endnu en god kop kaffe, så kan det være, at du skal investere i en god termokop fra Rosendahl. Med en termokop, eller to-go-kop, som andre også kalder det, kan du altid tage morgenkaffen hjemme fra køkkenet med på arbejdet. Så er du altid sikret den rigtig gode kaffe.

Kaffen er altid to-go

Hvis du har en lang pendlerrute til arbejde, kan en såkaldt to-go-kop også være en massiv fordel for dig. Det er lige meget, om du kører i en benzinbil, en dieselbil eller hybrid biler, så vil en to-go-kaffekop være ideel for enhver kaffeelsker.

Rosendahl er meget mere end en god kaffekop. Deres serie og sortiment udvides hvert år, når de gang på gang vil være forrest i køen for at sikre, at alle danskere har muligheden for at få pænt service og brugskunst i hjemmet. Deres sortiment er ikke dyrt, som så mange andre ting. Rosendahls varer er i en prisklasse, så enhver dansker kan have en karaffel eller en smuk skål stående i køkkenskabet. Det er dansk design til enhver dansker.

Rosendahls imperium

For hver ny produktserie, som Rosendahl opkøber og bevarer til danskerne, så vokser deres imperium. Det betyder, at det populære service fra Bjørn Winblad for eksempel også hører under Rosendahls vinger. Det er et dansk design, som mange kender fra deres bedsteforældres generationer, men som de nu selv har mulighed for at dekorere med i deres hjem. På den måde er Rosendahl med til at sikre, at hver generation har muligheden for at dekorere deres hjem med flot dansk design.

Du får muligheden for at blande dine nedarvede årstalsplatter med de nye mere kulørte design. På den måde bliver dit hjem præget af din families historie i samspil med et nyt, flot og tidsløst design fra Rosendahl og Bjørn Winblad.