Mangler du Bluetooth pods? 

Mangler du Bluetooth pods? 

Hos os finder man et stort udvalg af Bluetooth pods, blackpods dk er specialister inden for trådløst headset, og ved hermed hvad som er vigtigt, når du skal købe nye Apple AirPods. Noget af det afgørende man skal overveje er lyttetiden, altså hvor meget tid man kan bruge på sin yndlingslydbog eller sit favorit nummer. Er du ude at gå en kort tur og ønsker at man kan lytte til lydbog på hele tiden er det dejligt, at høretelefonerne kan bruges i samme tid, som man regner med at være ude i skoven for at gå.  

Opladeligt etui 

Flere nyere Bluetooth pods kommer i et etui, som er en mini æske, som du kan placere sit Bluetooth headset i. Her hjælper etuiet dig med at holde overblik over dine Apple AirPods i og derved sikrer, at man ej mister den ene af sine pods. Etuiene i dag samtidig bruges som strømforsygning, så mens man ej hører til musik, så oplader etuiet sine Bluetooth pods og man vil kunne erfarer en længere over all lyttetid, det er hvad vi vil kalde for intelligent. 

Til hverdagsbrug 

Bluetooth pods er en stor del af dagligdagen, da du tit anvender disse i sin hverdag. Her tager man Bluetooth pods frem hvis du skal vente på noget eller er i kollektiv trafik. Derfor er det vigtigt at du har ladet Bluetooth høretelefoner op, så man ej behøver se ud i luften og ikke kan nyde podcast.  

Er du en bevægelig type? 

Er du i fitnesscenteret og tit opdager at der er en ledning i vejen, som forhindrer dig i for at du kan udføre din træning rigtigt, så er Bluetooth høretelefoner den rette løsning til en, da de ikke har ledning og dermed sikrer dig at der ikke er noget, som irriterer dig, så du kan fokusere på det, der er essentielt.  
Det er ikke kun i sportens elementer, at Bluetooth headset kan være dejlige, da de lige til kan anvendes i hjemmet, hvis du tager opvasken fordi du kan benytte din tid effektivt eller blot få det gunstigste ud af en irreterende opgave, som en skal udføre derhjemme og som du blot helst vil slippe for.  

Kan benyttes ved arbejdet 

Blackpods kan benyttes, når man er på jobbet og skal føre opkald, da mange Bluetooth pods i dag er med mic, så du undgår for at skulle have mobilen oppe ved øret. Så kan du nemlig benytte begge arme samtidig og kan nemmere klare en opgaver  

Undgå besvær 

Bluetooth høretelefoner er ledningsfrie og dermed slipper du det berygtede ledningspinat, som du snildt kan få med headsets, som har ledninger, der nemt kan blive viklet sammen og herved tager dig tid at vikle ud for blot at skulle høre til musik. Med Apple AirPods slipper du alt det besvær, som kan komme ved headsets der kommer med ledning for eksempel, så kan ledningen i headsettet gå i stykker og dermed gøre dine høretelfoner ubrugeligt. Det kan man let slippe for med Bluetooth pods 

Hos os ser du dit næste Bluetooth headset.