Nespresso® kapsler

De fleste efterhånden kender til Nespresso® kapsler, de nyest tal viser nemlig af vi danskere bruger mere end 80 millioner kaffekapsler hver eneste måned. Hvoraf den 95% desværre stadigvæk består af plastik og aluminium.

 

God kaffe i kapsler?

 

Der sker virkelig meget på området med kaffekapsler for tiden. Først og fremmest er der begyndt at komme en breddere bevisthed omkring hele miljøperspektivet i kaffekapsler lavet af fx. plastik og aluminium. Så mange vælger at gå væk fra kaffekapsler lavet på plastik og aluminium og over til grønnere alternativer.

Men samtidig er der i Danmark også begyndt at komme flere og flere Nespresso® kapsler fra små risterier rundt omkring i det Danske land.

Det kan man nok et godt stykke hen af vejen takke virksomheden Biokapslen for, som producere og sælger bionedbrydelige Nespresso® kapsler her i Danmark.

De har nemlig åbnet op for at små risterier også kan få produceret deres egne kaffekapsler, i nogle volumen som er overkommenlige for et lille risteri.

Det betyder også at flere for øjne op for at det faktisk godt kan lade sig gøre at lave en utrolig lækker kop kaffe, selv om det kommer fra kaffekapsler.

 

Prøv kapslerne fra Biokapslen

 

Bruger du selv kaffekapsler derhjemme, synes jeg at du skal kigge forbi biokapslen og tjekke deres Nespresso® kapsler ud. Man har mulighed for at bestille en smagspakke med 20 kaffekapsler op til 6 varianter for kun 29 kroner.

Så har man mulighed for at smage på kafferne og se om det skulle faldes i ens smag.

Kapslerne er selvfølgelig bionedbrydelige – lavet på plantematraile og fyldt med dejlig kvalitets kaffe i vores produktion her på Fyn.

Biokapslen blev startede i starten 2020 og flere tusind danskere har allerede i dag, skiftede også til deres mere bæredygtige alternativer.