Penge til det nye TV

Jeg havde tit venner på besøg. Vi elskede at se fodbold. Hver gang det hold som vi holdt med skulle spille, så samlede vi os alle hjemme hos mig og så kampen der. Vi elskede Arsenal. Vi var samlet 1-2 gange om ugen, og det blev ligesom en rutine. Nogle gange inviterede vi også næsten alle vi kendte, hvis det var en stor kamp der skulle spilles. De alle elskede at se fodbold hjemme hos mig. Jeg tror også det lidt fordi at jeg har den største lejlighed, så der er plads til os alle.

 

Kunne jeg få råd til TV’et

 

Der var dog bare et lille problem, som jeg godt kunne tænke mig at få ændret på. Jeg kunne godt tænke mig et kæmpe tommers fladskærms tv. Jeg tror bare det ville kunne gøre oplevelsen meget federe. Det ikke fordi at jeg ikke er tilfreds med mit tv lige nu. Det et 50 tommes tv, og det stadig godt at se fodbold på. Det heller ikke fordi mine venner, har sagt at det et problem eller noget, men jeg tror bare det ville gøre oplevelsen federe for os alle. Jeg fandt et kæmpe tv, på Elgigantens hjemmeside. Meget større end det jeg har nu. Det var selvfølgelig meget dyrere end det jeg har nu. Det kostede 30.000 kroner. Jeg blev overrasket over så dyrt det var. Det fik mig til at tænke over, om det er det værd at få købt et nyt tv, eller om jeg burde beholde det jeg har nu. Det krævede jeg skulle bruge alle mine penge og låne lidt af mine venner. Det ville også betyde jeg ikke ville kunne bruge penge på andet i en hel måned. Og jeg har brug købe mad og betale huslejen. Så den gik ikke. Indtil det slog mig, at jeg bare kunne tage et lån. Så jeg søgte og fandt Letfinans.dk, hvorigennem jeg fik tilsendt flere lånetilbud. Det gjorde straks, at jeg fik købt tv’et. Da mine venner kom på besøg, elskede de alle det, og det var en helt anden oplevelse.