Prikken over i’et i din styling 

Prikken over i’et i din styling 

Er man på vej til fest og ønsker at skille dig ud fra mængden? Så kan løsningen for dig være et slips. hos os giver dig et enormt udvalg af flere forskellige modeller af slips hos BalderClothes finder du store slips, som en sjov onkel vil ønske eller tyndeslips til dig der ønsker at se professionel ud når man skal ind til møde. Her vil du yderligere finish dit look med en slipsenål, som nemt og lækkert holde styr på ens slips og gør at ens look er perfekt.  

Skal du til julefrokost med arbejdet? 

En af de typiske steder man bruger slips er hvis man mødes om den traditionelle julemad sammen med kollegaerne til julefrokoster, der har BalderClothes den bedste løsning til dig der ønsker med et alternativt juleslips. Her har BalderClothes et sort udvalg af slips som går lige ind til julefrokosten. Her har balderClothes slips med seje mønster.  

Gør du en dyd ud at gøre dig pæn? 

Om du er underviser, bankrådgiver eller noget helt 3. så kan slipsenålen være ens fortrukne valg for at få dit look til at hænge sammen. Slipsenålen er til dig som særdeles ønsker at gøre noget ekstra ud af ens outfit. Her kan det være smart at farvekombinere slipsenålen med dine andre accessories, så hvis du ejer et guld ur, så tag en guldslipsenål, så dit outfit er gennemgående og at din forstand på mode skinner igennem og vilgive et godt indtryk overfor dine familie 

Mangler du rådgivning? 

Hos os finder vi et enormt sammensætning af slips i masse typer. Her kan vi vejlede en til hvilket slips, som passer sammen med hvilke bukser. Så du får en second opinion eller en assistance om hvad som kan passe perfekt sammen. balderClothes har igennem en længere tid arbejdet med slips og ved derfor hvad, der er smart at vide og hvad man bør tænke over, hvis man skal vælge et slips.  

Det smarte valg 

BalderClothes værdsætter kvalitet og man vil se at mange af vores slips er lavet af silke, så det er nemmere for dig at binde. Her opdager du samtidig at BalderClothes slipsenåle er i enkle og stilrent design. Så du er sikker på at slipset ikke kommer til at være i vejen for en eller være for meget. Med en slipsenål ser man en simpel accessorie, som er nem for en at anvende. BalderClothes sortiment af slipsenåle er i guld og sølv, så den 100 % er til at se på slipset, så man kan se den ekstra detalje du har påført dit look.  

Den praktiske løsning 

Man skal ikke udelukkende vælge en slipsenål for at sammensætte looket, en slipsenål kan hjælpe dig, når de første par øller er kommet indenbords. Den hjælper dig nemlig også med at organisere slipset, så den ej skrider ud til den ene side og dermed får ens slips skævt. 

Et utal af farver 

Er du den farverige person, som holder af farver i din påklædning og har ledt efter hjemmeside, hvor man kan købe slips i flere forskellige farver? Så bør du ej kigge længere, vi har slips i utallige farver og mønstre. Både med tern og med helt stilrent slips med en farve som er gennemgående i slipset.  

Vil du have noget helt specielt eller specifikt? 

Hvis du har etønske til hvordan ens slips skal se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan du efterspørge det ønskede slips ved os og vi vil gøre alt for at få det hjem til dig!