Sådan vælger du de rigtige maskiner til din træning

Du kender det sikker godt. Du er på udkig efter maskiner til din træning. Der er bare rigtig mange forskellige slags! Hvad gør de forskellige? Kan jeg have dem i mit hus? Hvilken maskine er bedst til min krop og mine mål inden for træning?

 

Der er et utal af spørgsmål omkring træningsmaskiner. Der er bare nogle maskiner der er bedre til end andre. Dog er der også maskiner der er bedre til den ene slags træning, end den anden. Dette skal der selvfølgelig også tages højde for. Har du ikke meget forstand på det eller vil du bare gerne have en nem løsning? Læs med her!

 

Multipurpose-maskiner

Der er overraskende mange multipurpose-maskiner på markedet. Spørgsmålet er bare hvilken en der passer bedst til dig. Der er nogle få forskellige ting at tage stilling til. For eksempel, hvad dit mål med træning er. Dette spiller nemlig selvfølgelig en rolle.

 

Med en Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000 får du trænet hele kroppen på samme tid. Dette er oveni at du som bruger af maskinen, styrker din kondition og muskulatur i hele kroppen. Er du i tvivl om hvilken maskine du skal have; så er sådan en crosstrainer en sikker vinder og et sikker valg.

 

Siddende træning

Er du mere til siddende træning eller er det af den ene eller den anden grund din eneste mulighed? Der er stadig træningsmaskiner derude til dig. Selvom man sidder ned imens man træner, træner man stadigvæk. Det kan gøre rigtig effektivt, men på samme tid nemt og simpelt.

 

Et rigtig godt bud på en maskine til siddende, effektiv træning er Hammer Cobra XTR Plus. Dette er en romaskine. En romaskine aktiverer mange muskler på samme tid. Med en romaskine kan man nemt og simpelt komme i form, træne kroppen og få en bedre kondition. En romaskine, kan bruges så meget man vil. Den kan stå i stuen og kan bruges imens man hører musik for eksempel. Det er super smart og en god ide, hvis man gerne vil have en simpel træningsmaskine.