Vores nye smukke lejlighed

Jeg var lige vågnet. Klokken var 7 om morgenen. Jeg skulle i skole. I dag var en stor dag. Det var min sidste dag i den lejlighed, jeg har boet hele mit liv. Det var et stort øjeblik. Men nu skulle jeg i skole. Jeg startede lige dagen ud med at tage et bad. Det skulle være en god start på dagen. Efter spiste jeg noget morgenmad, og børstede mine tænder. Jeg følte mig virkelig frisk i dag. Jeg ved ikke om det var fordi jeg kunne mærke at det var min sidste dag i lejligheden. Jeg tog så i skole. Det var en kedelig dag i skolen. Jeg ville bare gerne hjem. Lige så snart jeg var hjemme skulle jeg lige pakke de sidste ting jeg manglede. Jeg havde nemlig ikke pakket helt færdig endnu, og det skulle jeg fordi vi skulle flytte i morgen. Jeg havde fri klokken 15. Klokken blev så endelig 15, og jeg havde fri. Jeg tog bare hjem direkte. Jeg pakkede lige de sidste af mine ting. Det var bare noget tøj, og småting jeg manglede. Jeg fik så det hele pakket. Jeg kunne ikke tænkte på andet hele dagen, om at det var min sidste dag i denne lejlighed. Jeg har haft så mange minder her. Det blev så næste morgen og jeg skulle endelig flytte med min familie. Jeg kom nogle flyttemænd fra billig-flyt.dk, som hjalp os med alt flytningen. Det var så godt for de fik det hele virkelig klaret nemt, og det ville bare tage så lang tid hvis det var mig og min familie der skulle gøre det. Vi flyttede så ind i den nye lejlighed. Den var så smuk, og jeg elskede mit nye værelse. Vi alle var så glade for lejligheden. Det var en af de bedste dage.