Forkæl din kæreste med produkter fra Wabi Sabi Living

Jeg har erfaret, at det kan være vildt forskelligt, om kvinder ønsker, at man køber gaver til dem efter en ønskeliste, og holder sig til den eller om man skal være kreativ og finde på noget uden for ønskelisten – jeg har fundet ud af, at man kan komme rigtig galt afsted i begge tilfælde. Det kan nemlig være for kedeligt, hvis man holder sig til ønskelisten og ikke særlig personligt, men det kan også være helt galt, hvis man kommer hjem med noget, som ikke er på ønskelisten og som rammer helt ved siden af. 

Jeg synes dog, at min kæreste har givet udtryk for, at hun bliver glad, både for noget hun har ønsket sig, men også for noget som jeg selv har fundet på. Og jeg har nu haft en del succesoplevelser med at finde på noget selv, som hun er blevet rigtig glad, derfor har jeg nu mere mod på blot at kaste mig ud i det. Jeg tænker egentlig også, at det handler om at lytte efter og kende hinanden rigtig godt, så har man en bedre idé om hvilke ting, der vil falde i god jord. Min kæreste har fødselsdag inden længe og jeg har allerede købt et par ting på hendes ønskeliste, som jeg ved, at hun bliver rigtig glad for. Men i år har været et hårdt år og jeg vil derfor gerne forkæle hende lidt ekstra. Derfor har jeg lagt hovedet i blød i forhold, hvad pokker jeg kan finde på, som vil gøre hende rigtig overrasket og glad. I forhold til det med at lytte godt efter, så har jeg bidt mærke i, at hun ofte beklager sig over, at hun mangler nogle lækre krops- og ansigtspleje produkter. Jeg begyndte derfor at kigge mig om efter disse produkter. Min kæreste går meget om i miljø og bæredygtigthed, derfor var det vigtigt for mig at finde noget, som også stemmer godt overens med dette. I den forbindelse faldt jeg over Wabisabi-living.dk, som har et hav af skønne produkter, præcis noget af det som min kæreste mangler. Jeg besluttede mig for at lave en kasse med nogle lækre olier og cremer, genanvendelige vatrondeller og vatpinde, duftlys og en ansigtsrulle. Jeg pakkede det i en lille kurv med et sødt kort og en gavekort til en parmassage. Hun blev helt vildt glad og overrasket og det var helt sikkert den ekstra tid jeg havde brugt værd.