Gå på opdagelse hos Loukrudt land

Mange af mine veninder er begyndt at få børn og det betyder, at de gaver jeg køber flest af i øjeblikket er babyshowergaver, barselsgaver, fødselsgaver og gaver til børn generelt. Og jeg gør det faktisk med glæde. Men hånden på hjertet når man ikke selv har børn, kan det altså være lidt svært at finde op og ned i baby- og børneting – for hold da op hvor findes der mange forskellige ting! Men jeg vil sige, med tiden har jeg alligevel fundet ud af at navigere nogenlunde i det. Eller jeg vil sige de fleste gaver er ihvertfald faldet i god jord. Det startede faktisk med, at jeg gik på opdagelse på Instagram, og der kan man virkelig finde mange opslag med god inspiration. I den forbindelse stødte jeg på Loukrudt.dk, som sælger – som de så fint selv beskriver det – interiør og accessories til de vigtigste minimennesker. 

I starten købte jeg mange af deres egne varer. De står nemlig bag designet af nogle helt unikke puslesæt – efter min mening ihvertfald. Disse puslesæt består af opbevaringsposer, som er skabt for at pynte på puslebordet og samtidige være praktiske. De er tiltænkt opbevaring af bleer, cremer og diverse andre pusleting. Der giver et godt overblik på puslebordet, så man slipper for at diverse pusleting ligger hulter til bulter. 

En ting jeg virkelig godt kan lide er, at det er dansk design. De er designet af Louise Bjerregaard Henriksen, som er indehaver af Loukrudt. Der er lagt enormt meget tid i designet, så de både passer til enhver smag og derudover er der også kælet for det sidste finish, eksempelvis er de alle uden synlige stikninger, og ombukket på alle poser kan sættes i præcis den højde, der passer til ens behov, hvilket gør, at de kan bruges til mange forskellige ting uanset størrelse. Det gør også – hvilket jeg synes er vildt smart – at de passer til flere størrelser af bleer. Derudover er der et lækkert etui til vådservietter, for helt ærligt sådan en pakke er sgu ikke skide pæn. Hvorom alting er så har købt puslesættet flere gange, til flere veninder, i forskellige design, alt efter deres smag, og de er alle blevet vildt glade og har brugt dem flittigt. Jeg har senere hen fundet ud af, at Loukrudt også byder på en masse andre børneting og forskellige brands, og de er sidenhen blevet min go-to børne shopping side.