Du genkender manglen på et nyt display 

Du genkender manglen på et nyt display 

Alle forbruger med en iPhone kender til udfordringen ved have en smadret skærm. Denne situation kan virkelig nemt hænde i løbet af ens dag. Som de fleste ved så er telefon virkelig skrøbelige, hvor selv små hak kan forudsagde kæmp skade på skærmen og derved gøre din mobil total skadet. Du kender måske til episoden hvor en ven har jeres telefon og  tilfældigvis kommer til at skade den. Den mest hyppiste skade på de moderne mobiler er påført deres skærme, idet de er meget følsomme for stød. Den klogeste valg vil derfor være at investere den bedste skærmbeskyttelse mulig. Med det store antal skader på alle typer iPhones på det danske marked, har en del virksomheder besluttet sig for at udvikle beskyttelse, så kunder kan tabe deres mobil uden nødvendigvis at skulle skaffe sig en helt anden skærm. Ved benyttelse af skærmbeskyttelse er der ikke nogen sikkerhed for at din skærm ikke bliver ødelagt når I taber den.  

SmartGlass er den stærkeste skærmbeskyttelse på nationale marked.  

Hos NORTAGG har vi en masse viden inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derfor en dyd ud af at skulle konstruere den bedste beskyttelse til forbrugerne. NORTAGG har gennem en svær udviklingsproces konstrueret SmartGlass, som minder om traditionelt skærmbeskyttelse på de fleste områder. Klassisk skærmbeskyttelse er lavet af skrøbeligt materiale og kan netop nemt gå i stykker ved små stød. Hvis I køber SmartGlass er I garateret at få den bedste skærmbeskyttelse, da beskyttelsen ikke udelukkende er konstrueret af glas, men er produceret med plastik i form af TPU, som tildeler skærmbeskyttelsen fleksibilitet som derved giver skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så den kan modtage mange tab inden du vil lave skader på jeres skærmbeskyttelse.  

Designet til den enkelte udgave 

Den bedste skærmbeskyttelse, burde naturligvis beskytte hele skærmen, således du ikke er efterladt med blottet flader på jeres skærm. Her er SmartGlass specielt lavet til den enkelte telefon udgave, så man kan opleve en perfekt form mellem skærmbeskyttelsen og mobilen. Dette garantere jeres i mod at jeres skæmbeskyttelse ikke blot beskytter lidt af din skærm eller er for stor.  

SmartGlass din kammerat mod mobil skader.  

Når I skal investere i den ultimative skærmbeskyttelse er det afgørende at tænke på pålægning, eftersom det skal være let for dig at placere selve beskyttelsen på jeres iPhone, da du sikkert har oplevet at der ved montering af beskyttelse måske kan skabes sig luftbobler mellem skærmbeskyttelse og mobil, hvis man investere i SmartGlass undgår du disse problemer, idet du får et monteringsværktøj, som assisterer en med at udligne de trælse pletter.  

SmartGlass kommer med en monterings applikator, som assisterer jer med at montere jeres SmartGlass bedst mulig, så I slipper for at skærmbeskyttelsen ikke dækker hele skærmen eller sidder dårligt på telefonen og dermed ikke dækker hele skærmen. NORTAGG mener at den bedste skærmbeskyttelse skal være behagelig for kunden at placere, hvorfor vi er særdeles begejstret for dette redskab til montering.