Stort udvalg af lædertasker til fest 

 

Der er intet værre end at være til fest i kjole uden lommer, hvis man ikke har en god taske, hvor man kan have sine ejendele med sig. Men det kræver selvfølgelig, at tasken matcher ens outfit. Derfor har jeg lidt forskellige aftentasker, at vælge imellem til når jeg skal til fest, fælles for de fleste af dem er, at de er lavet i læder, da jeg synes læder passer rigtig godt til de fleste outfits. Derudover har det en lang holdbarhed, og da jeg har det med at blive rigtig glad for mine ting, og sjældent vil udskifte dem, så er det super rart at det kan holde i mange år.

Jeg har købt mange af mine lædertasker samme sted og det er hos https://bastianlaedervarer.dk/, her kan du finde et kæmpe udvalg af diverse læderprodukter, blandt andet rigtig mange lædertasker. Jeg har faktisk flere læder tasker der fra, til forskellige lejligheder også til hverdag og mere praktiske gøremål som eksempelvis rygsække og weekend tasker. De har mere end 20 års erfaring i branchen, og jeg oplever, at deres produkter er af virkelig høj kvalitet. Det læder som de bruger er virkelig lækkert, det dufter selvfølgelig skønt, som læder gør, men det er også lækkert, smidigt og blødt og bliver med tiden kun pænere med den naturlige patina, der dannes. 

Jeg har to aften lædertasker fra dem, som jeg vil kalde mine favoritter, det er meget få gange, at jeg har oplevet, at de ikke matcher til mit outfit. Derfor er det ofte også dem jeg bruger, og selvom jeg bruger dem meget, så holder de sig så fint. Jeg behandler dem ind i mellem med læderfedt, og så sørger jeg selvfølgelig for at imprægnere dem en gang om året. Jeg har tidligere haft lædertasker, hvor jeg har oplevet problemer med hardware, hvor blandt andet lynlåsene ikke har været gode nok, eller at der hurtigt er kommet misfarvninger her på. Det har jeg ikke oplevet på mine lædertasker herfra, de er i super god kvalitet, hvilket jeg også kan læse mig frem til er en af deres kerneværdier, og det må man sige, at de lever op til.