Tag på kør selv-ferie i sommerferien

Vi kan endelige snart se en ende på Covid 19. Dette betyder at Danmark og andre lande i Europa igen er åben for turister. Europa har nogle fantastiske feriedestinationer, der bare venter på at blive udforsket. Her kan det være en god ide at tage på kør selv-ferie. På en kør selv-ferie bestemmer dig og din familie selv dagsordenen. I kan tage af sted, så længe i har lyst, og er ikke afhængig af flytider og travlhed i lufthavnen. 

Her kommer nogle tips til hvordan du kan gøre køreturen mere sikker og spændende for din familie.

Sikkerheden skal være i top

Hvis i planlægger en længere tur, kan det være en god ide at sende bilen en tur til service. Det er betryggende at vide, at bremserne virker som de skal eller at motoren ikke pludselig står af på den tyske motorvej. 

Hvis du går meget op i sikkerhed, kan det også være en god ide at få et Dashcam. Et Dashcam er et kamera du sætter op i forruden, så den kan optage hele din kørsel. Der findes mange forskellige slags Dashcams. Men på https://carvision.dk/dashcam/ kan du få kameraer til billig priser og i god kvalitet. 

Underhold børnene på bagsædet

Mange frygter nok skrigende børn på bagsædet, der skal tisse hver halve time. Men dette kan du forhindre ved at have planlagt nogle aktiviteter hjemmefra. 

Sjove aktiviteter til børnene kan fx være, at de skal gætte Disney sange eller dyrelyde. Bil-lege er altid et hit. Det kan være ”hvad ser jeg” eller hvem ser først tyve røde biler. Især hvis du har lidt slik med som en præmie, bliver du populær.

Hvis du gerne vil have børnene, passer sig selv i noget tid, kan du tage en lille taske med, med noget Lego eller andet legetøj. Dette vil holde børnene beskæftiget i noget tid.