Undertøj er ikke bare undertøj

Når det kommer til undertøj så er der stor forskel på dets funktion!

Undertøj er ikke bare undertøj. Og nu sidder du nok og tænker “nå”. Faktum er dog at noget er til det praktiske og andet er til at forføre med. Skal du på arbejde og har travlt, så hopper du hurtigt i et par sloggi. De er ikke kønne, men de gør det de skal. Tager du dem dog på når du skal forføre manden, så gør de nok ikke helt det de skal. 

Undertøj kan deles op i undertøj og lingeri. Lingeri er det du bruger til at forføre med. Det er det undertøj du tager på og ender med at beundre i spejlet. Det hvor du står og tænker ” du er sku lidt lækker “. Det er den slags der gør dit selvværd bedre og booster din feminine side. 

Pakker du dig selv ind i noget frækt lingeri, så kan du være sikker på at han får 20 fingre og ikke kan holde dem fra dig. Det er jo egentlig også noget der ligger giver lidt mere selvværd. Når du står og tænker “nååååååhhh så du syntes jeg er lidt lækker nu hva?”. Selv mænd der ellers ret hårdnakket holder på at det ikke siger dem der store, bliver altid lidt mere rundt på gulvet, når lillemor pludselig står pakket knivskarp ind i sine lækreste blonder. 

Det kan være svært at finde ud af hvad det er der sker i hans hoved. Faktum er bare at du ikke får behov for jeres sexlegetøj hvis du hopper i et lingerisæt med lidt stay-up strømper og elegante blonder. Det kan være det er lidt som til jul. Drengen kommer op i ham og han tænker “gavepapir, skal pakke ud nu”. 

Så husk det, når du skal have ham til at lystre og gøre lige det du vil. Så er det bare de små søde blonder du skal hoppe i.